Всі категорії
Додати товар

Сріблясто-білий ополіскувач (зильбервайс) — з:ehko 300ml (оригінал) newformaлу

480 грн
Опис

Всім блондинкам, які бажають якомога довше радіти своєму відтінку волосся, до прочитання. Хіт продажів товар косметики для догляду — сріблясто білий ополіскувач сендко. C:EHKO Color Cocktail Ecobleach White допоможе зберегти прекрасний, насичений, привабливий колір волосся. Не докладаючи великих зусиль, Ви зможете пишатися своїм копним волоссям.

Тільки блондинки знають, як хочеться позбутися жовтизни на світлому волоссі. Іноді здається, що це завданняміле, адже навіть після ідеального фарбування, згодом жовтизна заявляє на свої права. Але тільки не з C:EHKO.

Ополіскувач C:Ehko: "Всюди світлі, завжди насичені"
C:Ehko легко та надійно допоможе зберегти колір натурального білого волосся і збереже інтенсивний колір пофарбованого. Скажіть тверде «ні» вицвітанню!

Спосіб застосування:

Прибираємо жовтизну на довгий період. Як це зробити? Все, що Вам потрібно — додати у воду (полілітр води) 10 мл. ополіскувача. Взяти цю масу та промити нею голову. Важливо пам'ятати, що використовувати цей засіб наступного разу можна тільки після того, як ви помиєте голову мінімум 2-3 рази.

Час застосування: універсальне.
Тип волосся: фарбоване, натуральне волосся.
Стать: жіноча
Країна: Німеччина

Сенко сріблясто наситить волосся яскравістю кольорів. Замовити засіб можна за посиланням. Якщо у Вас виникнуть питання, Ви завжди можете зв'язатися з консультантом, консультант грамотно підкаже, який товар Вам підійде найкраще, відповість на цікаві питання та відповість побажання щодо замовлення.

Вирізняються серед тисячі інших дівчат тепер просто як ніколи. Почніть яскраве життя з новим відтінком волосся.

Зберегти чудовий блонд не так-то та легко. І не важливо: блондинка ви від природи або фарбуєте волосся. У будь-якому разі такий бажаний іскристий білий утримати вдається не кожному. Волосся набуває жовтизни. Побратити це явище досить складно, але можливо. Для цього рекомендуємо сріблясто білий ополіскувач Сенко купити. Цей засіб обожнюваний усіма блондинками, адже результат чудовий:

Чиста білизна. Волосся має шикарний вигляд та не має жовтого відтінку.
Чудове сяйво. Ніжне перлове сяйво — воно зачаровує красою.
Максимум безпеки. Засіб не завдає шкоди волоссю, тому користуватися ним можна регулярно, причому без ризику зашкодити

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Червоний
Розмір:
  • 300мл
Об'єм:
300 мл