Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Шампунь schwarzkopf кондиціонер 1000мл

600 грн -9% 550 грн
Опис

Мицеллярний шампунь Schwarzkopf Bonacure Hyaluronic Moisture Kick Micellar Shampoo спрямований на максимальні зволоження сухого, хімічно травмованого, тьмяного і ламкого волосся. Він насичує життєво необхідною вологою, зміцнює посічені кінчики, приносити йому красу і блиск. Гіалуронова кислота - найсильніший зволожуючий компонент, що дозволяє всього за пару доглядають процедур з шампунем ВС Hyaluronic Moisture Kick Micellar, повернути до життя самі висушені пасма, зробити їх більш гладкими, сильними і еластичними. Одна молекула гиалурона захоплює до 90 молекул води і проносить їх в серці кожного волоска, надійно закриваючи і перешкоджаючи швидкої дегидрации. Завдяки цьому локони довго залишаються м'якими і зволоженими, а також не травмуються під час укладання термоінструментов.

Коктейль з легких кондиционирующих агентів і повна відсутність силіконів робить волосся слухняним і акуратними без обважнення, значно спрощує укладання і захищає навіть тонкі пасма від сплутування.

Спосіб застосування: трохи шампуню Шварцкопф спінити на добре зволожених локони. Спінити і змити. Підходить для щоденного використання, не викликає роздратування шкірних покривів.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Продавець
dzhamar
dzhamar
Київ
Був