Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Відновлюючий шампунь daeng gi meo ri vitalizing shampoo

515 грн
Опис

Регенеруючий шампунь Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Shampoo Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Shampoo
Захист від випадіння і м'яке очищення в одному флаконі.
Шампунь з ефектом регенерації Daeng Gi Meo Ri Meo Ri Vitalizing Shampoo чудово очищає шкіру голови і бореться з випадінням волосся. Він зміцнює волосяні цибулини, поповнює нестачу мікроелементів у шкірному покриві, знімає свербіж, подразнення, відчуття стягнутості.
Активна формула шампуню запобігає лупі, надмірній жирності шкіри голови. А також покращує стан кожної прядки.

В основі засобу - делікатні очищувальні компоненти, які допомагають позбутися залишків засобів для укладки, забруднень, надлишків себума й ороговілого шару шкіри. А доглядовий комплекс повертає вашій зачісці природну красу:

Екстракт полину - регулює роботу сальних залоз, бореться з подразненнями, запаленнями, свербінням. Натуральний протимікробний і антибактеріальний засіб.

Екстракт гледичії - чудово відлущує шкіру, усуває запалення, свербіж. Зміцнює волосяні фолікули.

Екстракт шовковиці - зволожує, захищає волосся від шкідливого впливу ультрафіолетових променів. Працюючи комплексно, всі компоненти шампуню піклуються про здоров'я, силу і красу вашого волосся.

У складі відсутні потенційно небезпечні інгредієнти, а також складові, які провокують зайве вироблення себума. Завдяки цьому, шампунь не обтяжує волосся і дарує відчуття свіжості на весь день.

Активні інгредієнти:

Хризантема, Корейський женьшень, реманія клейка, Листя туї східної, Екстракт полину, екстракт плодів корейської гледичії звичайної, Екстракт кореня білої шовковиці, Жгун-корінь, Настій аїру болотного, Uturn-комплекс, кератиновий протеїн.

Як використовувати засіб правильно: Видавіть невелику кількість шампуню на долоні, спіньте і масажними рухами розподіліть по волоссю, шкірі голови. А потім - змийте теплою проточною водою. За необхідності, процедуру можна повторити. А для
посилення ефекту, використовуйте шампунь спільно з бальзамом.

300мл

Наявність іншого об'єму уточнюйте!
Повернення не передбачено.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 300мл
Об'єм:
300 мл