Всі категорії
Додати товар

Безсульфатний шампунь з омега

159 грн
Опис

М'який безсульфатний шампунь з Омега-3-6-9 кислотами делікатно очищає волосся і шкіру голови. Комплекс натуральних компонентів, що входять до складу шампуню, цілюще впливає на шкіру голови: запобігає появі подразнення, почервоніння, заспокоює і сприяє регенерації пошкоджених ділянок шкіри. Відновлює структуру волосся, робить їх здоровими, гладкими, м'якими, блискучими, допомагає надати об'єм. Відновлює природний рівень PH, нейтралізує дію жорсткої води. Рекомендований для використання в регулярному догляді за чутливою шкірою голови, дерматитах шкіри голови, псоріазі, екземі.

Захист волосся і шкіри голови від сонячних променів UVA + UVB забезпечує високоефективний, фотостабільний УФ фільтр Tinosorb S (BASF, Німеччина).

Активні компоненти: комплекс Омега 3-6-9 (Німеччина), бісаболол, алантоїн, екстракт кокоса, екстракт алое вера, Д-пантенол.

Комплекс Омега 3-6-9 (Німеччина) – зволожує і відновлює структуру волосся і шкіру голови. Покращує еластичність волосся, підсилює блиск, додає об'єм. Знімає подразнення і запалення з шкіри голови, допомагає боротися з лупою і випадінням волосся.

Екстракт кокосу – відновлює структуру волосся, живить і пом'якшує, підтримує водний баланс волосся і шкіри, заспокоює і захищає від агресивних впливів навколишнього середовища.

Екстракт алое вера – активно зволожує, перешкоджає випадінню волосся і підсилює їх ріст, відновлює структуру. Має тонізуючі та загоюючи властивості, перешкоджає утворенню лупи.

Об'єм 250мл

Зверніть увагу!
Косметику, засоби для дому, продукцію для здоров'я через оформлення замовлень на сайті не відправляю. Відправку після повної передплати на карту або повна післяплата на Пошті.

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
allakuzm
allakuzm
Супер-продавець
Клевань
85% виконаних замовлень
Була

Схожі товари