Всі категорії
Додати товар

Шампунь з екстрактом часнику vitalizing, 225 мл

129 грн
Опис

Опис Товару
Dr. C. Tuna Farmasi Vitalizing Garlic шампунь живить та реанімує волосся. Містить часник і капіксил, що є чудовим засобом для ламкого та рідкого волосся. Реанімує пошкоджене волосся і живить його, огортаючи кожну волосину. При регулярному використанні зміцнюєпосічені волосся, запобігає появі лупи і надає волоссю блиску та здорового вигляду.
Шампунь відновлюючий з часником.
Речовина яку містить часник - ікапіксіл, є чудовим засобом для ламкого та та ріденького волосся.
Реанімує пошкоджене волосся і живить його, огортаючи кожну волосинку. При регулярному використанні зміцнює рідке волосся, запобігає появі лупи і надає йому блиск і здоровий вигляд. Ціна 99 грн - 225 мл. Ціна 149 грн - 500 мл.

- Маска для волосся- Прискорює ріст волосся і запобігає його випаданню роблячи вашу зачіску більш пишною. Додає шовковистість і м'якість тонкому і ламкому волоссю. Легка і нежирна формула забезпечує ідеальний догляд за ослабленими волоссям. Ціна 179 грн - 200 мл

- Концентрат для волосся 30 мл - 309 грн
Збільшує приплив крові до шкіри голови, таким чином, цибулини волосся отримують більше поживних речовин, покращується ріст волосся і запобігає їх випадання, а вітаміни і мікроелементи живлять коріння, відновлюють ослаблене волосся.

Рекомендується використовувати комплексно.
Інструкція По Застосуванню
Наносити шампунь слід на вологе волосся, бажано змочене теплою водою. Налийте в руку трохи шампуню та рівномірно розподіліть його по волоссю. Далі, додаючи води, спінити шампунь і легко масажувати шкіру голови. Залишити шампунь на 2-3 хвилини, а потім ретельно змити, починаючи від коренів і до кінчиків. Рекомендується завершити промивання волосся холодною водою для того, щоб закрити лусочки і розгладити волосся. Така процедура надасть волоссю ще більше природного блиску, а власницям волосся, схильного до жирності, допоможе знизити активність роботи сальних залоз шкіри голови.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
nataliprod
nataliprod
Рівне
50% виконаних замовлень
Була

Схожі товари