Всі категорії
Додати товар

Відеовлюючий імбірний шампунь, для ламкого волосся

185 грн
Опис

Відновлюючий шампунь Senana Smouth Hair Poligonum Multiflorum Shampoo.
Senana Smouth Hair Poligonum Multiflorum Shampoo - відновлюючий шампунь, до складу якого входять натуральні компоненти. Основним є екстракт багатоквіткового горця. Цей косметичний склад найкраще застосовувати для ламкого, тонкого і ослабленого волосся. Завдяки косметичному засобу, зі збалансованим вітамінним складом, волосся відновлює структуру, стає слухняним і гладким, набуває блиску і шовковистості. Екстракт горця повертає здоровий блиск і колір локонів, покращує кровообіг і зволожує шкіру голови. Шампунь має протигрибкові і протимікробні властивостями. Також природний компонент ефективно бореться з лупою і запобігає її появі.

Продукт має приємний квітковий запах, який залишається на волоссі протягом тривалого часу. Використовуючи даний засіб при догляді за волоссям, воно стане більш об'ємним і міцним, почне сяяти красою і здоров'ям.

Спосіб застосування:

На змочене волосся нанесіть невелику кількість шампуню, вспіньте в області коренів та піною очистіть все волосся по довжині. Рясно змийте теплою водою. При необхідності повторіть процедуру. Після, рекомендуємо нанести бальзам-кондиціонер для волосся або

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Гірчичний
Розмір:
  • Onesize