Всі категорії
Додати товар

❣️набір для волосся з аргановою олією ❣️

980 грн
Опис

❣️Набір для волосся з аргановою олією ❣️

🫧1)Масло для волосся з аргановою олією інтенсивно зволожує і живить пошкоджене волосся , усуваючи сухість.
Олія для волосся збагачена цінними вітамінами, вона пом'якшує, регенерує і дбайливо доглядає за сухим волоссям, що потребує повноцінного живлення і спеціального догляду.

Арганова олія за своїми цілющими властивостями не має аналогів у світі: вона робить волосся міцним, запобігає посіченню і випадінню, активізує його ріст, зволожує і оздоровлює
Волосся стане сильним, гладеньким, блискучим і здоровим!

🔎Спосіб застосування
нанести на чисте волосся, не змивати. (100 мл )

🫧2)Поживний шампунь - з унікальним, дорогоцінною олією Аргани призначений для створення здорового і шовковистого волосся. Шампунь не містить сульфатів, ніжно очищає ваше волосся та шкіру голови. Ідеально підходить для всіх типів волосся (400 мл )

🫧3)Регенеруюча маска з кератином і маслом аргани для сухого, пористого, кучерявого, натурального і фарбованого волосся. Зволожує волосся, робить його слухняним і блискучим, без ефекту обтяження.
Регенерує структуру волосся, запобігає їх ламкості. (300 мл )

❄️🌡️Термозахисний спрей з аргановою олією забезпечує невидимий невагомий термозахисний екран для захисту від пошкоджень, спричинених ультрафіолетом, забрудненням та спекою.
Термозахист надає вашому волоссю більш здорового і сяючого вигляду.
Спрей-термозахист ідеально готує волосся до теплового впливу щипців і фена, захищає структуру волосся від надмірного перегрівання, а також покращує результат будь-якого укладання. Активні речовини, що містяться у формулі даного продукту, живлять і захищають волосся, надають їм ефект ламінування.

🔎Застосування: нанести на вологе волосся, зробити укладку.

🫧Об'єм: 250 мл

💳 Вартість:
🫧Шампунь -265 грн
🫧Маска -205 грн
🫧Олійка - 310 грн
🫧Спрей - Термозахист - 200 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
ybidetail
Gdm_makeup_ua
Супер-продавець
Львів
76% виконаних замовлень
Була

Схожі товари