Всі категорії
Додати товар

Набір chi argan oil шампунь 355 мл, кондиціонер 355 мл, олія 89 мл

1600 грн
Опис

1. Шампунь CHI олія Аргана поєднує в собі унікальну сполуку екзотичних масел, які м'яко очищають і омолоджують сухе, пошкоджене волосся, відновлюючи вологу, необхідні вітаміни, антиоксиданти та зміцнюючі протеїни, роблячи волосся здоровим і блискучим. Шампунь CHI Argan Oil дуже м'яко впливає на волосся, дбайливо змиваючи забруднення, сприяє максимальному очищенню, зволоженню волосся, а також сприяє покращенню загального стану та зовнішнього вигляду волосся.

Застосування: Нанести на вологе волосся невелику кількість шампуню CHI Argan
Oil, помасажувати до появи піни, залишити на кілька хвилин, змити великою
кількістю води. У разі сильно забрудненого волосся повторити процедуру.

2. Кондиціонер CHI олія Аргана омолоджує сухе, пошкоджене волосся, насичуючи його вологою, вітамінами та поживними маслами, запобігаючи їх сплутуванню та відновлюючи блиск. Волосся стає гладким і м'яким. Даний живильний кондиціонер підвищує міцність та еластичність волосся, допомагаючи захистити від пошкодження при термоукладанні та УФ-променях. Кондиціонер насичує волосся вологою, надійно захищає волосся від дії тепла. CHI Argan Oil Conditioner ідеально підходить для щоденного застосування, оскільки наявність унікальних компонентів таких як, олія Аргана та олія Морінга забезпечують захисну, зволожуючу та омолоджуючу дію. При кожному застосуванні кондиціонера CHI Argan Oil ваше волосся стає гладким, еластичним, щільним і блискучим.

Застосування: Після миття шампунем нанести кондиціонер і рівномірно
розподілити по волоссю. Для звичайного кондиціонування – залишити на 2
хвилини, для глибокого – обернути голову рушником та залишити на 5 хвилин.

3. Олія CHI Аргана плюс масло Морінга являє собою легку суміш олій, що добре вбирається, спеціально розроблену для омолодження і зволоження тьмяного, пошкодженого волосся. Багата антиоксидантами і вітаміном Е, ця розкішна суміш олій миттєво робить волосся гладким і здоровим, а укладання сліпуче блискучою і рухливою. Ця унікальна суміш олій також захищає волосся від пошкодження при термоукладанні та УФ-променях. Олія CHI Аргана плюс олія Морінга глибоко проникає у волосся, відновлює та підтримує кутикулярний шар. Робить волосся неймовірно м'яким, слухняним і блискучим, не «обтяжуючи» його. Масло Морінга може глибоко проникати в середину волосся, постачаючи життєво важливі поживні речовини та допомагаючи волоссю утримувати вологу. Олія Морінга є популярною природною добавкою для підвищення здоров'я та сили волосся та шкіри голови.

Нанести невелику кількість на вологе волосся, рівномірно розподілити по
волоссю, не змивати. Рекомендується для щоденного використання для всіх типів
волосся, особливо для тьмяного, кучерявого та пошкодженого волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
profi-shik
profi-shik
Супер-продавець
Харків
81% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?