Всі категорії
Додати товар

Шампунь, кондиціонер для фарбованого волосся tigi bed head colour goddess oil infused

490 грн
Опис

400+400мол. - 950 грн. окремо 490грн.
600+600мл. - 1150грн. окремо 570грн.
750+750мол. - 1200грн.
970+970мол. - 1450 грн. окремо 750грн.

🔥Шампунь TIGI Bed Head Colour Goddess Oil Infused Shampoo

Забарвлене волосся потребує спеціального дбайливого догляду за ним, який запобіг би їх сухості і ламкості. Для цієї мети ви могли б купити шампунь для фарбованого волосся TIGI Bed Head Colour Goddess Oil Infused Shampoo, який спеціально був розроблений для догляду за локонами, які піддавалися фарбуванню.

Цей шампунь надійно захищає локони від вимивання кольорів.

Багато жінок знають, що вже після другого миття голови після фарбування колір волосся починає тьмяніти. Потім фарба поступово вимивається і згодом колір стає дуже бляклим і тьмяним.
Але якщо регулярно використовуватися догляду за локонами шампунь TIGI Bed Head Colour Goddess Oil Infused Shampoo, то можна запобігти всім цим проблемам. Волосся виглядатиме красивим і здоровим

🔥Кондиціонер TIGI Bed Head Colour Goddess Oil Infused Conditioner

Поживна формула для яскравості кольору інтенсивно живить Ваше волосся, роблячи його менш пористим і зберігає колір яскравим на більш тривалий термін.

Входять до складу олії солодкого мигдалю та кокосу, а також кератин – проникають у кортекс волосся та допомагають розгладити кутикулу. Кондиціонер захищає забарвлене волосся від вимивання кольору і зберігає колір сяючим.

Стан: Новий
Колір:
  • Персиковий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize