Всі категорії
Додати товар

Шампунь для сухого та пошкодженого волосся dr.forhair folligen silk shampoo 500 мл

1090 грн
Опис

Зволожувальний шампунь з формулою без сульфатів та силіконів містить 93% інгредієнтів рослинного походження для збалансованого догляду за сухим, ламким та тьмяним волоссям, що страждає від частого фарбування, гарячої укладки, тривалого перебування на сонці та контакту з хлорованою водою.

Вже після першого використання повертає блиск та шовковистість, полегшує розчісування, відновлює пружність та еластичність, надає прикореневий об’єм тонкому волоссю.

М’які поверхнево-активні речовини на основі кокосу, що входять до складу шампуню, дозволяють якісно очистити волосся від забруднень та пилу, не позбавляючи його природньої вологи. Додаткову порцію інтенсивного зволоження забезпечують 20 амінокислот, 5 форм гіалуронової кислоти та торф’яна вода.

В комплексі вони допомагають доставити вологу в стрижень волосся та ефективно утримувати її, а також зменшують пористість, заповнюючи пошкоджені ділянки.

Оздоровчою дією на волосся та шкіру голови торф’яна вода завдячує своєму унікальному складу, особливо цінними є гумінова та фульвова кислоти.

Ці органічні кислоти зміцнюють ослаблені волосяні фолікули, прискорюють обмін речовин, мають протизапальні та глибоко зволожуючі властивості, подовжуючи цикл життя молекул гіалуронової кислоти.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Фіолетовий
Об'єм:
500 мл

Схожі товари