Всі категорії
Додати товар

Шампунь з маслом чайного дереваchi tea tree oil shampoo

630 грн
Опис

Шампунь та кондиціонер
340+340мл. - 1250грн.
окремо 630грн.

💎Шампунь з маслом чайного дереваCHI Tea Tree Oil Shampoo

340мл. - 630грн.

Олія чайного дерева – це один із найкорисніших і найефективніших інгредієнтів, які використовуються в косметичних цілях. Вона чудово очищує волосся від забруднень, поповнює запаси вологи та заспокоює чутливу шкіру.

Його формула чудодійно впливає на кутикули волосся, стимулюючи їх ріст і зберігаючи баланс вологи шкіри голови. Також до складу шампуню входить олія перцевої м'яти, котра дарує шкірі заряд свіжості та пробудження, нормалізує рівень вологості шкіри і не дозволяє їй залишатися сухою.

Шампунь CHI із екстрактом чайного дерева зробить ваше волосся шовковистим, сяючим і об’ємним.

💎Кондиціонер з маслом чайного дереваCHI Tea Tree Oil Conditioner
340мл. - 630грн.

Кондиціонер з олією чайного дерева CHI Tea Tree Oil Conditioner допоможе повернути йому блиск та силу волоссю, захистивши від негативного впливу навколишнього середовища. Спеціально розроблена делікатна формула з натуральними компонентами допоможе компенсувати нестачу вологи для сухої шкіри голови.

Одним із цінних елементів у складі засобу є натуральна олія чайного дерева. Завдяки цілющим властивостям вона усуває свербіж і різноманітні подразнення зі шкірного покриву. Для глибокого зволоження кондиціонер містить олію перцевої м'яти. Екстракти шовку та ромашки допоможуть відновити і зміцнити волосяні цибулини, надавши локонам неймовірного блиску.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize