Всі категорії
Додати товар

Серія для сухого на пошкодженого волосся spapharma

460 грн
Опис

❣️ Екстра зволожуючий шампунь з оливковою олією для сухого та пошкодженого волосся SPAPharma
📍Шампунь «Spa Pharma» призначений для дбайливого очищення волосся, водночас забезпечуючи м'якість і глибоке зволоження
📍Унікальна формула захисту волосся, збагачена органічною оливковою олією, що містить антиоксиданти
📍Поживні речовини проникають в шкіру голови і надають волоссю здоровий і привабливий вигляд.При регулярному застосуванні шампуню серії Olive волосся стає більш товстим та наповненим. Цей шампунь додає життєвої енергії, об’єму та блиску всім типам волосся.
📍Спосіб застосування: нанести на вологе волосся, спінити та змити теплою водою. При необхідності операцію необхідно повторити. Для досягнення найкращих результатів використовуйте в поєднанні з кондиціонером SPAPharma.
📍Об‘єм: 800 ml
Країна виробництва: Ізраїль
Ціна: 460 грн

❣️Кондиціонер для сухого та пошкодженого волосся з оливковою олією SPAPharma
📍 Кондиціонер для волосся без солей (натрію хлорид). Збагачений кератином, аргановою олією та органічною оливковою олією.
📍Підходить для всіх типів волосся, особливо для волосся, яке пройшло хімічну обробку, таку як випрямлення. Балансує рівень PH у волоссі. Надає глибоку м'якість вашому волоссю, покращує його еластичність і життєву силу.
📍Оливкова олія містить такі антиоксиданти, як феноли. Сквален і вітаміни, які допомагають підтримувати вологість волосся, зміцнюють волокна волосся, захищають волосся від сонячних променів і зберігають здоровий і свіжий вигляд волосся
📍Кондиціонер зберігає ваше волосся гладким і прямим, робить його блискучим і легким для розчісування. Кондиціонер з натуральними рослинними матеріалами та поживними речовинами, які проникають у волосся і надають йому силу і м'якість від коренів до кінчиків. 📍Рекомендації щодо застосування: нанесіть велику кількість після миття, залиште на 2-3 хвилини на волоссі та добре змийте
📍Об‘єм: 800 ml
Країна виробництва: Ізраїль
Ціна: 460 грн

❣️ Маска з оливковою олією для сухого та пошкодженого волосся SPAPharma
❣️Ця маска для зміцнення волосся від Spa Pharma була розроблена, щоб насичувати сухе та пошкоджене волосся потужною дозою вологи та поживних речовин.
📍Маска збагачена сумішшю основних вітамінів, оливковою та аргановою олією, компонентами, які захоплюються своїми властивостями відновлення та пом’якшення волосся.
📍Маска допомагає розгладити клітини рогівки волосся, відновити його структуру, зміцнити та відновити кучері та вузли у волоссі, зробити волосся сильнмм та м’яким.
📍Інструкція із застосування: Нанесіть щедру кількість маски на вологе волосся, зачекайте 2-3 хв та ретельно змийте. Використовуйте гребінець із широкими зубцями, щоб рівномірно розподілити маску від коренів до кінчиків
📍Об‘єм: 500 ml
Країна виробництва: Ізраїль
Ціна: 480 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Салатовий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари