Всі категорії
Додати товар

Кератинове відновлення пошкодженого волосся raywell after color

2895 грн -11% 2595 грн
Опис

Міні набір для КЕРАТИНОВОГО ВІДНОВЛЕННЯ пошкодженого волосся RAYWELL AFTER COLOR, 3 *250 мл + 100 мл

ОБ'ЄМ НАБОРУ :

1.ШАМПУНЬ 250 мл
2.МАСКА 250 мл
3. ВІДНОВЛЮЮЧА ОЛІЯ 250 мл
4. РІДКІ КРИСТАЛИ 100 мл

Процедура призначена для сухого і ламкого, неслухняного волосся, зіпсованого постійними укладками чи фарбуванням. Процедура з кератином та аргановою олією здатна повернути до життя пошкоджені та тьмяні локони: відновити їхню структуру, захистити, зміцнити та відновити кожну волосину після процедури фарбування. Олія аргани - це джерело корисних речовин для волосся. Вона містить омега-3 жирні кислоти зволожують і живлять волосся і шкіру голови.
Вітамін Е захищає волосся від негативного впливу довкілля і додатково живить їх. Вітамін А у складі арганової олії необхідний для помірного вироблення себуму. Кератин відповідальний за поновлення структури волосся після процедури фарбування, робить його міцнішим та заповнює порожнечі у волоссі. Завдяки цьому волосся виглядає більш блискучим, доглянутим і здоровим. Основні властивості : інтенсивно зволожує, захищає фарбоване волосся та насичує колір; розгладжує поверхню.

Спосіб застосування :

1.Промити волосся 2 рази, останій раз залишити шампунь на волоссі хвилинку, потім змити водою.

2.Відновлюючу олійку нанести на підсушене рушником волосся, прочесати до появи білої піни, залишити під теплом, на 7-10 хв. НЕ ЗМИВАТИ.

3 Нанести маску на олію, залишити суміш на волоссі 7 - 10 хв, потім ретельно змити водою.

4.Кристали нанести вже на сухе волосся, від серед до кінчиків, не змивати.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Кораловий
Розмір:
  • Onesize