Всі категорії
Додати товар

Відновлюючий шампунь masil 3 salon hair cmc shampoo 300ml

420 грн -8% 390 грн
Опис

Відновлюючий професійний шампунь з керамідами Masil 3 Salon Hair CMC Shampoo 300 ml.
Відновлюючий професійний шампунь з керамідами Masil 3 Salon Hair CMC Shampoo дбайливо очищає волосся від будь-яких забруднень, не викликає роздратування і свербіння, сприяє розгладженню волосся і запобігає ламкості.

Засіб усуває сухі ділянки і доглядає за пошкодженим волоссям, робить його гладким і слухняним, насичує корисними компонентами.

Шампунь відлущує ороговілі клітини і містить компоненти, які доглядають за шкірою голови: стимулює регенерацію клітин, зміцнює коріння волосся, захищає від передчасного випадання і появи лупи.

Після застосування шампуню волосся стає сильнішим, шовковистим і набуває здорового блиску. Засіб дарує відчуття чистоти і свіжості і повертає волоссю м’якість, гладкість і надає йому доглянутий вигляд, освіжає і приємно охолоджує шкіру голови.

Шампунь відмінно піниться, легко усуває всі види забруднень, надлишків себума і укладань, при цьому засіб не порушує кислотно-лужний баланс і не провокує появу сухості, лупи, запобігає сплутуванню волосся.

Кераміди – наповнюють пасма життєвою силою і роблять їх більш міцними, відновлюють пошкоджені ділянки, надають волоссю блиск і шовковистість.

Колаген – надає зволожуючу, загоюючу, зміцнюючу дію.

Алантоїн – пом’якшує, інтенсивно зволожує шкіру, сприяє нормалізації вироблення шкірного сала, має протизапальні властивості, заспокоює роздратовану шкіру.

Саліцилова кислота – відлущує ороговілі частинки шкіри і прибирає зайві виділення шкірного себума, завдяки чому відбувається швидке оновлення епідермісу. Легко проникає в сальні пробки і розчиняє їх, знищуючи бактерії і очищаючи шкіру.

Ментол – покращує кровообіг і живлення цибулин волосся, тим самим стимулюючи ріст волосся, а також знижує активність сальних залоз.

Підходить для сухого і пошкодженого волосся і для шкіри голови, схильної до жирності.

Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість шампуню на мокре волосся і шкіру голови, помасажуйте і змийте теплою водою. При необхідності – повторіть.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий

Схожі товари