Всі категорії
Додати товар

Шампунь для гладкості волосся davroe smooth senses anti-frizz shampoo 100 ml

578 грн
Опис

Smooth Senses Anti-Frizz Shampoo — шампунь для гладкості волосся.

Шампунь на основі натуральних рослинних екстрактів живить і глибоко зволожує кутикулу волосся, а протеїни рису та кіноа допомагають відновити та зміцнити його структуру. Технологія Smooth Senses приборкує в’юнке волосся, оберігає від підвищеної вологості, впливу гарячого повітря та високих температур. Засіб ретельно видаляє забруднення з поверхні шкіри голови, інтенсивно зволожує, усуває пухнастість та забезпечує виняткову гладкість волосся усіх типів, особливо тонкого, нормального, сухого та хвилястого.

Активні компоненти:
Екстракт плодів лохини (чорниці) – збагачений антиоксидантами та вітамінами, які сприяють здоровому росту волосся та надають йому гладкості та блиску.
Екстракт сливи какаду – потужний антиоксидант, що уповільнює процес старіння та підвищує пружність шкіри, стимулює оновлювальні процеси.
Екстракт листя алое вера – має протизапальні та антимікробні властивості, які прискорюють загоєння ран, ефективно зволожує. Пом’якшує та запобігає втраті вологи.

Рекомендації щодо застосування:
Необхідну порцію засобу розітріть між долонями до утворення активної піни, нанесіть на вологу шкіру голови легкими масажними рухами. Для більш ефективного впливу рекомендується залишити засіб на 5 хвилин, а потім змити чистою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
100 мл