Всі категорії
Додати товар

Shiseido tsubaki premium ex інтенсивне відновлювальне засіб-кондиціонер

900 грн -17% 750 грн
Опис

Premium EX Intensive Repair Conditioner Treatment — інтенсивний відновлювальний кондиціонер з олією камелії від японської компанії Shiseido TSUBAKI.

Він призначений для пошкодженого волосся. Цей преміальний японський кондиціонер швидко та щедро забезпечує розкішний відновлювальний ефект, інгредієнтів зволожує волосся. Зокрема, він доставляє іонні інгредієнти в глибокі шари пошкодженого волосся, доглядає за корінням. Заметно покращує стан волосся, регенерує та відновлює. Відновлює м'якість, гладкість і еластичність волосся. Робить волосся сильним, красивим і живим.
Унікальна формула містить олію японської камелії, екстракт маточного молочка, молочну кислоту, гіалуронову кислоту, соєві боби,  гідролізований конхіолін та ін. 
Кондиціонер Shiseido TSUBAKI Premium EX Intensive Repair Conditioner робить волосся блискучим і слухняним, згладить до кінчиків. 
Олія японського калли (Цубакі) має дуже сильні регенерувальні властивості. Він багатий на поліфеноли й омега-6, жирні кислоти Омега-9, які легко засвоюються і швидко проникають у волосся. Глибоко живить волосся, не обважнюючи його, запобігає появі посічених кінчиків, протидіє сухості, пом'якшує волосся, надає блиску, згладжує його, захищає від шкідливих чинників. Кондиціонер має заспокійливий аромат троянд, фруктів і японської камелії. 

Місткість — 330 мл 

Спосіб застосування: після миття шампунем акуратно промокніть і нанесіть необхідну кількість на все волосся, потім добре змийте.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари