Всі категорії
Додати товар

Відновлювальний шампунь для волосся davroe repair senses revitalizing shampoo 100мл

578 грн
Опис

Repair Senses Revitalizing Shampoo — відновлювальний шампунь для волосся.

Безпечна для хімічно обробленого волосся формула забезпечує глибоке живлення та відновлювання на клітинному рівні. Протеїни рису та кіноа відновлюють та зміцнюють волосся, запобігаючи ламкості та попереджаючи пошкодження. Потужні антиоксиданти захищають від вільних радикалів. Шампунь Repair Senses Revitalizing Shampoo захищає від ультрафіолетового випромінювання і втрати яскравості та насиченості кольору, допомагає підвищити еластичність волосся, надає йому сили та здоровий блиск.

Активні компоненти:
Екстракт листя оливи – забезпечує широкий спектр антибактеріальних та захисних властивостей, а також тонізує, зволожує та заспокоює подразнення.
Олія насіння соняшника – має пом'якшувальну, зволожувальную, живильну, заспокоювальну дії та зміцнює шкірний бар'єр.
Протеїни кіноа – мають потужну антиадипогенезну дію - запобігають появі та розвитку нових адипоцитів (жирових клітин). Утворюють на поверхні волосся захисну плівку, що захищає від впливу шкідливих факторів довкілля, утримує природну вологу.
Екстракт виноградних кісточок – має потужні антиоксидантні, протизапальні та захисні властивості. Захищає клітини епідермісу від негативного впливу вільних радикалів.
Екстракт квітів гібіскусу – антиоксидант, багатий вітаміном С відновлює, зміцнює, захищає, заспокоює та зволожує всі типи натурального та фарбованого волосся.

Рекомендації щодо застосування:
Необхідну порцію засобу розітріть між долонями до утворення активної піни, нанесіть на вологу шкіру голови легкими масажними рухами. Для більш ефективного впливу рекомендується залишити засіб на голові до 2 хвилин, а потім змити чистою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize