Всі категорії
Додати товар

Набір «медова терапія» шампунь 500мл та маска 150мл

1050 грн -7% 980 грн
Опис

Потіште ваше волосся медовою терапією від бренду Daeng Gi Meo Ri

Дуже вигідна ціна🔥

Шампуні Honey Therapy Shampoo дбайливо очищають шкіру голови й волосся, мають заспокійливий ефект, стимулюють ріст волосся і запобігають його випадінню. Ферментовані трав’яні екстракти, які входять до складу засобів, забезпечують моментальне зволоження та відновлення пошкоджених прядок.
Маточне молочко та екстракт олії соняшникового насіння насичують і захищають волосся від УФ-випромінювання та інших негативних зовнішніх факторів. Олія авокадо інтенсивно живить і надає пасмам сяйва. У рецепті шампуню знаходиться сім різновидів екстрактів рослинного походження. Усі ці компоненти забезпечують волоссю та шкірі голови чудовий догляд і прекрасне живлення, роблять локони шовковистими і блискучими.

Топ масок для пошкодженого волосся🔥
Інтенсивна медова маска Daeng Gi Meo Ri Honey Intensive Hair Mask🐝🍯

📌Маска має унікальні властивості відновлювати еластичність волосся та зволожувати його.

📌Також цей засіб містить у собі низку активних компонентів і природних екстрактів, які забезпечують волоссю захист від шкідливої дії ультрафіолету.

📌Завдяки олії авокадо, волосся наповнюється поживними речовинами, які сприяють природному сяйву. А завдяки природному трав'яному комплексу екстрактів сибірської хризантеми, волосся зволожиться і стане пружним.

Медова інтенсивна маска підходить для пошкодженого, жорсткого, ламкого та сухого, а також пошкодженого хімічними процедурами волосся. Цей засіб наділяє природною енергією та надає шовковистості та гладкості😍

Спосіб застосування👇🏻
Після миття волосся шампунем нанесіть необхідну кількість маски на вологе волосся, оберніть гарячим рушником і залиште на 3-5 хвилин. Ретельно промийте теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Бордовий
  • Чорний