Всі категорії
Додати товар

Шампунь для об'єму волосся з пробіотиками masil 5 probiotics perfect volume shampoo

80 грн
Опис

Шампунь для об'єму волосся з пробіотиками Masil 5 Probiotics Perfect Volume Shampoo, 8 мл

Шампунь для об'єму волосся з пробіотиками Masil 5 Probiotics Perfect Volume Shampoo ефективно живить волосся, надає йому силу та прикореневий об'єм. Засіб із пробіотиками — корисні «бактерії краси», якісно доглядає за волоссям і шкірою голови. Глибоко відновлює пошкоджені локони, перешкоджає ламкості та випаданню, покращує структуру волосся. Заспокоює і зволожує шкіру голови, видаляє всі типи забруднень, зміцнює коріння й дарує відчуття свіжості.

Шампунь активно очищає, відлущує ороговілий шар і усуває пил, шкірний себум і залишки укладальних засобів. Оздоровлює шкіру голови, покращує мікроциркуляцію й посилює приплив крові до коріння волосся, активуючи його ріст і пробуджуючи волосяні цибулини, що сплять. Живить клітини вологою, запобігає виникненню стягнення, сухості та лущення, знімає неприємні відчуття.

Оптимальний баланс засобу pH5-6 дає змогу зберегти достатній рівень зволоження навіть після очищення й нейтралізує агресивний вплив проточної води.

Основні інгредієнти:

Лактобактерії забезпечують живлення нормальної флори, що засідає шкіру голови, і забезпечують витіснення патогенних мікроорганізмів, що нерідко є причиною появи лупи, випадання й ламкості волосся. Мають антимікробну, заспокійливу й антивікову дію. Допомагають побудувати колаген у дермі — ключовий білок у шкірі, що впливає на її текстуру та тонус. Допомагають краще зволожувати шкіру, зменшити пошкодження від ультрафіолетового випромінювання й уповільнити старіння.

Екстракт ластовня — цілюща рослина традиційної китайської медицини, помітно покращує стан подразненої шкіри, знімаючи почервоніння та печіння. Активізує регенерацію й загоювальні функції шкіри, заспокоює та знімає подразнення, сприяє синтезу волокон колагену й еластину в клітинах епідермісу.

Гуар хлорид виробляють із гуарової камеді — натурального полімеру, одержуваного під час перемелювання насіння рослини гуар. Має екстраординарне кондиціонування (особливо для сухого волосся). Надає волоссю м'якість, блиск і шовковистість. Знижує ефект накопичення кондиціонувального агента. Полегшує розчісування як сухого, так і мокрого волосся, а також покращує розплутування мокрого волосся. Знижує подразнення шкіри голови.

Екстракт софори запобігає випаданню волосся і сприяє його росту, знижує температуру шкіри голови, зволожує.

Екстракт хаутюйнії має протизапальну дію, стимулює лімфатичний струм, допомагає уникнути появи набряків, загоює мікротравми. Заспокоює подразнену та чутливу шкіру, лікує запалення та інші дерматологічні захворювання.

Екстракт солодки запобігає випаданню волосся, бореться з лупою, робить локони гладкими, м'якими та шовковистими.

Екстракт шоломника байкальського має захисну дію проти УФ-випромінювання, зменшує утворення гістаміну, що викликає запальні судинні реакції в шкірі, посилює регенераторні властивості шкіри, має антикуперозну дію, покращує тургор кожи.

Шампунь не містить силіконів.

Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість шампуню на мокре волосся і шкіру голови, помасажуйте та змийте теплою водою. За потреби повторіть.

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
8 мл