Всі категорії
Додати товар

La'dor keratin lpp shampoo шампунь для пошкодженого ослабленого ламкого волосся

575 грн
Опис

La'dor Keratin LPP Shampoo - це максимально ефективний засіб для пошкодженого, ослабленого і ламкого волосся. Протеїни, білки, рослинні екстракти та ефірні олії, що містяться в цьому відновлювальному шампуні, доповнюють один одного і лікують волосся, пошкоджене забарвленням і хімічною завивкою.

Кератин - це матеріал, з якого практично і складається наше волосся. Що вищий вміст кератину, то здоровіше і красивіше волосся. А ось нестача кератину робить волосся пухким, ламким, з'являються посічені кінчики. Волосся втрачає блиск, гладкість і пружність. Заповнити нестачу власного кератину допоможе спеціальний шампунь, збагачений кератином. Такий шампунь дає змогу не тільки очистити волосся і шкіру голови, а й значно поліпшити їхній стан. Кератин проникає в структуру волосини і заповнює там порожнечі, що виникли через пошкодження, завдяки чому волосся вирівнюється, розгладжується, стає більш пружним і шовковистим.
Ще одна особливість шампуню - відсутність сульфатів, які повністю не вимиваються зі шкіри голови і волосся, накопичуються на них і призводять до висушування. Безсульфатний шампунь з кератином містить натуральну заміну сульфатам - олії аргани, авокадо, камелії, жожоба, евкаліпта, баобаба.
Природним рівнем pH шкіри голови є діапазон від 4,5 до 5,5. В ідеалі pH вашого шампуню має бути приблизно однаковим з pH шкіри, щоб уникнути дисбалансу.
Шампунь з pH-балансом 4.5 може використовуватися для щоденного застосування, зберігаючи при цьому стійкість кольору фарбованого волосся.
Для сухого, ослабленого і пошкодженого волосся рекомендуються кислі шампуні: зі зниженим вмістом лугів c pH 5.5 - 7 або взагалі безлужні c pH 4.5-5.5. Це пов'язано з тим, що фарбування і хімічна завивка волосся змінюють баланс волосся в лужний бік, волосся набуває ламкості, починає сіктися.

Основні компоненти:

-Кератин LPP
-Протеїни шовку
-Колагеновий білок
-Екстракт лаванди
-Екстракт камелії
-Екстракт листя баобаба
-Олія жожоба
-Олія авокадо
-Арганова олія
-Евкаліптова олія
-Рицинова олія

530мл

Повернення не передбачене.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
500 мл

Схожі товари