Всі категорії
Додати товар

Шампунь та кондиціонер daeng gi meo ri даєнг жді мео рі

185 грн
Опис

50 мл та 145мл.
Ціна шампуню 50мл - 185грн.
Ціна кондиціонеру 50мл - 185грн.
Ціна шампуня 145мл-350 грн.
Ціна кондиционера 145мл-350 грн.
Ціна шампуня 300 мл-550грн.
Ціна кондиционера300мл-550 грн.
Ціна шампуня 500 мл-700грн.
Ціна кондиционера 500мл-700 грн.
Чудово підійде для подарунку.
Почну з того, що Ви мені точно подякуєте за нього!!!
Весь асортимент продукції Daeng Gi Meo Ri унікальний тим, що він створений на основі 40 екстрактів східних лікарських рослин, вирощених в екологічно чистих районах. Вміст екстракту цінного корейського женьшеню є однією з особливостей цього бренда.
Обожаю Daeng. Вони знаються на засобах для волосся!

Шампунь спеціально розроблений для лікування та профілактики випадання волосся.
Не тільки дбайливо очищає волосся, а й відновлює його життєву силу, оздоровлює, зміцнює волосяні фолікули та запобігає випаданню волосся. Нормалізує секрецію сальних залоз, робить волосся гладким і слухняним. Заспокоює й нормалізує стан шкіри голови.

Шампунь на понад 33% складається з екстрактів лікарських рослин, що традиційно використовуються у східній медицині. До складу шампуню входить комплекс ферментованих рослинних екстрактів (U-turn Complex), що складається з центели азійської, гледячої китайської, хаутинії серцелистої, оксамиту амурського, гірца японського, чорноголовки та глухарника японського.
Процес ферментації збільшує концентрацію корисних речовин і підсилює ефективність впливу екстрактів.

Активний компонент шампуню — настій аїра болотного, він зміцнює корені волосся, зупиняє волосопад. Усуває лупу та скорочує її шанси на виживання.
До складу також входять екстракт хризантеми, який очищає шкіру голови та має антибактеріальну дію; екстракт кореня женьшеню — підсилює кровообіг і покращує обмін речовин у шкірі, запобігає появі сивого волосся; кератин відновлює структуру та згладжує поверхню волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
50 мл

Схожі товари