Всі категорії
Додати товар

Зволожуючий шампунь з маслом макадамії - kleral system olio di macadamia hidrating shampoo

530 грн
Опис

Зволожуючий шампунь з маслом макадамії - Kleral System Olio Di Macadamia Hidrating Shampoo 1000 ml - 530 грн.

Гарне, доглянуте волосся з розкішним блиском - саме про це мріє більшість жінок. Адже саме гарна зачіска додає образу жінки особливого шарму і чарівності. Італійська косметична лінія Kleral System розробила серію шампунів на основі олії макадамії. Зволожуючий шампунь Kleral System Olio Di Macadamia Hidrating Shampoo підсилює колір і додає волоссю здорового кольору і сяйва.

Засіб на основі рослинних екстрактів, а також ефірних олій живить і відновлює сухе, зневоднене волосся, постраждале в результаті фарбування, знебарвлення або хімічної завивки. Втомлені від хімічних процедур волосся стає шовковистим і еластичним. Завдяки застосуванню інноваційних технологій, шампунь розгладжує поверхневі лусочки волосся, фіксує колір і надає шевелюрі розкішного блиску. До того ж засіб полегшує розчісування і підвищує стійкість укладання, не обтяжуючи волосся.

Спосіб застосування: масажними рухами нанести шампунь Клерал на вологе волосся, змити через кілька хвилин. У разі необхідності процедуру можна повторити.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
1 л

Схожі товари