Всі категорії
Додати товар

Натуральний твердий шампунь з безбарвною хною та амлою 20грамів

75 грн
Опис

Натуральний твердий шампунь з безбарвною хною та пудрою амли 20грамів

Склад: м'які натуральні ПАри з кокосового масла,хна безбарвна, пудра амли, масло кунжутне, гліцин,бетаїн,  гідролізат шовку, молочна к-та .  Хна безбарвна зупиняє випадіння волосся, зміцнює волосяні цибулини, покращує кровообіг шкіри голови і навіть сприяє пробудженню сплячих волосяних цибулин. При регулярному і правильному застосуванні ефективно бореться лупою, надаючи при цьому антисеборейний ефект. Нейтральна хна покращує імунітет шкіри голови і запобігає алергічним реакціям.
Одна з цінних властивостей хни потовщення і зміцнення стрижня волосся і відновлення його структури. Зміцнює, надає волоссю об'єм і блиск, "спаює" волосся, пригладжує його лусочки, очищає і живить шкіру голови. Підійде для всих типів волосся , поверне йому красу, силу ,сяйво та об'єм.
Амла, або індійський агрус - одна з цілющих рослин, чиї плоди схожі на наш агрус. Його листя, квіти, насіння, кора і коріння мають цілющі властивості.Волосся, яке миють м'яким шампунем з  амлою, перестають салитися, випадати, зате набувають блиск і об'єм, а також густоту. Зволожує та  живить волосся та шкіру голови.

Шампунь вільний від жорстких ПАр, фарбників, ароматизаторів, економний, має зручний формат для подорожей. Термін виготовлення до 3-х днів, але у випадку відсутності деяких компонентів, можлива затримка, уточніть перед замовленням для власної зручності.Є можливість замовити шампунь вагою 40 та 80грамів.

Продукт створюю під замовлення. Форма шампуня може відрізнятися від тієї , що на фото .

Поверненню не підлягає, так як був створений під ваше замовлення.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
halyna_vool
Magic vool
Супер-продавець
Полтава
100% виконаних замовлень
Була