Всі категорії
Додати товар

Шампунь дойпак для ніжного очищення шкіри голови та волосся лайм та ківи hiskin crazy...

140 грн
Опис

Шампунь дойпак для ніжного очищення шкіри голови та волосся лайм та ківи HiSkin Crazy Hair 100 мл

Шампунь Crazy Hair HiSkin створений на основі м'яких піноутворюючих компонентів, що робить його дуже дбайливим до шкіри голови та кутикулів волосся. Ретельно підібрана комбінація компонентів, що очищають, і активних інгредієнтів забезпечує правильний баланс шкіри, не порушуючи її природних процесів.

Ключові інгредієнти шампуню включають лаурилглюкозид і кокамідопропілбетаїн - м'яке поєднання неіоногенних і амфотерних поверхнево-активних речовин, які добре очищають шкіру голови і утворюють чудову густу піну. Сік алое у поєднанні з трегалозою та сечовиною – це сильні зволожувачі, які доповнюють суперзволожуючий ефект формули. Аргінін у поєднанні з екстрактом розмарину та зеленим чаєм – мега зміцнює, відновлює та захищає волосся.

Застосування шампуню Crazy Hair HiSkin просто та зручно. Нанесіть шампунь на руки і легкими рухами, що масажують, нанесіть на вологе волосся і шкіру голови. Дайте йому спінитися, потім ретельно промийте теплою водою. Немає потреби наносити продукт на всю довжину волосся. Все, що вам потрібно зробити, це використовувати продукт для миття шкіри голови, а потім використовувати вільно поточну піну для решти волосся! Цей шампунь відмінно підійде у складі методу миття волосся ОМО (кондиціонер-мило-кондиціонер), де важливо очистити волосся та шкіру.

Шампунь з лаймом і ківі для надання об'єму волосся Crazy Hair HiSkin - це відмінний вибір для тих, хто хоче отримати суперзволоження, здорове і красиве волосся без зайвих хімічних компонентів. Не містить SLS та його похідних, що робить його ще більш дбайливим до шкіри голови та волосся.

Зробіть своє волосся ще більш привабливим із шампунем Crazy Hair HiSkin - м'яким шампунем для повсякденного використання, який ефективно очищає волосся

💥Спосіб застосування:💥
Нанесіть шампунь на руки і акуратно помасажуйте вологе волосся та шкіру голови. Спіньте, потім ретельно змийте теплою водою.🌷

💎ЦІНА - 140 грн
💎ОБ’ЄМ - 100 мл

🎁До кожного замовлення подарунок!

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
100 мл