Всі категорії
Додати товар

Шампунь глибокого очищення шкіри голови та волосся малина та чорниця hiskin crazy hair 300 мл

260 грн
Опис

Інтенсивний шампунь для глибокого очищення шкіри голови та волосся.Інтенсивний шампунь для глибокого очищення шкіри голови та волосся.Створений на основі високо очищаючих та безпечних для шкіри компонентів піни. В результаті ефективно очищає шкіру голови та волосся від забруднень, надлишків кожного сала та залишків косметичних засобів. Робить ваше волосся легким, пухнастим і готовим до наступного етапу догляду!

Як це працює?
Кокосульфат натрію (SCS) та кокамідопропілбетаїн, ефективна комбінація аніонних та амфотерних миючих компонентів, ретельно очищає шкіру голови та піднімає волосся біля коріння.

Що забезпечує WOW-ефект?
• Протеїни рису, кукурудзи та пшениці – вашому волоссю сподобається ця додаткова ін'єкція протеїнів рослинного походження! Вони подібні до будівельних блоків, які вбудовуються в структуру волосся, відновлюючи всі існуючі пошкодження.
• Трегалоза, пантенол та сечовина – це сильні зволожувачі, комбінація яких доповнює суперзволожуючий ефект формули.

💥Застосування:💥
Нанесіть шампунь на руки і легкими рухами, що масажують, нанесіть на вологе волосся і шкіру голови. Дайте йому спінитися, потім ретельно промийте теплою водою.

Корисні поради!😘
Мийте голову, а не все волосся. Немає потреби наносити продукт на всю довжину волосся. Все, що вам потрібно зробити, це використовувати продукт для миття шкіри голови, а потім використовувати вільно поточну піну для решти волосся! Розбавляйте шампунь перед використанням – у такому вигляді він максимально дбайливо ставиться до вашого волосся. Ви можете зробити це руками, додавши трохи води до шампуню або спінивши його невеликою кількістю води в чашці.

💎ЦІНА - 260 грн
💎ОБ’ЄМ - 300 мл

🎁До кожного замовлення подарунок!

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
300 мл

Схожі товари