Всі категорії
Додати товар

Шампунь для волосся імбірний bioaqua fragrance and miost shampoo

188 грн
Опис

Шампунь для волосся BIOAQUA Fragrance and Miost Shampoo - це лінійка засобів догляду, яка не просто очищає волосся, а й дбає про їх здоров'я. У шампуні міститься маса активних компонентів, які дарують силу та блиск волоссю, зменшують лупу, зволожують, прискорюють ріст та збільшують обсяг волосся.

Особливістю даного шампуню є чарівний аромат, який покращує вам настрій, а також зберігає свою стійкість аж до наступного миття голови.

Аромат.

Шампунь має свіжий аромат, який дарує бадьорість та піднімає настрій. У запаху відчуваються нотки імбиру, які зливаються в танці із солодким та трохи терпким ароматом меду. Запах цього шампуню додасть вашому образу загадку, теплоту та таємницю, яку далеко не всім під силу розгадати.
Склад:
Кофеїн – покращує кровообіг, зміцнює фолікули та стимулює ріст волосся.
Кокамід – зменшує електростатичний ефект та насичує волосся корисними жирними кислотами.
Куркума - має антиоксидантну дію і виводить токсину.
Буряк - відновлює кінчики, що січуться, і ламке волосся, зменшує випадання волосся.
Вишневий колір – регулює роботу сальних залоз та довше зберігає чистоту волосся. Захищає від негативного впливу довкілля.
Фрезія - зволожує, зменшує лущення та лупу

Властивості.

Очищення. Видаляє надлишки шкірного сала і регулює вироблення себуму; зберігає волосся чистим надовго.
Зволоження. Шампунь зволожує не тільки волосся від коренів до кінчиків, а й шкіру голови, завдяки чому зменшується лупа, а волосся стає еластичним, зменшується ламкість і склеюються посічені кінчики.
Об'єм та оздоровлення. Засіб піднімає волосся від самого коріння і не обтяжує його, також відновлює здоров'я шкіри голови і прискорює ріст волосся, збільшує густоту та відновлює структуру.
Шовковистість та блиск. Шампунь згладжує лусочки волосся і робить його гладким і блискучим, повертає силу ослабленому і тьмяному волоссю, полегшує розчісування.
Спосіб застосування: на вологе волосся нанести необхідну кількість шампуню і спінити його масажними рухами протягом 1-2 хвилин, після чого змити проточною водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
300 мл

Схожі товари