Всі категорії
Додати товар

М'який балансувальний шампунь для всіх типів волосся ур'яж дс uriage ds hair shampoing...

735 грн
Опис

riage DS Hair Shampooing Doux Ωquilibrant (Ур'яж DS Шампунь м'який балансувальний) для всіх типів волосся, чутливої та подразненої шкіри голови.
Лабораторія Ур'яж випустила першу серію шампунів із термальною водою французьких Альп. М'який балансувальний шампунь Ур'яж DS очищає волосся і водночас підтримує баланс шкіри голови, зменшує подразнення й усуває свербіж, відновлює комфорт. Кремова текстура перетворюється на легку піну, має приємний освіжний аромат. Uriage DS Hair Shampooing Doux Équilibrant робить волосся слухняним і гладким, полегшує розчісування, захищає від негативного впливу зовнішніх чинників.. Засіб має високу стерпність.

За даними дослідження впродовж 6 тижнів щоденного застосування Шампуню на додаток до шампуню від лупи або кераторагулювального шампуню, 95% опитаних зазначають комфорт і відчуття свіжості, шовковисте волосся.

Тривале відчуття комфорту та свіжості! М'який балансувальний шампунь Soft Balancing ретельно очищає волосся й піклується про шкіру.

М'який балансувальний шампунь для волосся Uriage DS Hair Soft Balancing Shampoo — це засіб, який надає волоссю здорового та доглянутого вигляду.

Об'єм тюбика — 200 мл.

Призначення
Засіб використовується для очищення й підтримки здоров'я епідермісу голови.

Властивості
Шампунь має властивість робити волосся м'яким і розсипчастим.Кроме цього препарат зволожує, загоює й заспокоює шкіру голови.

Активні компоненти:

м'які пив делікатно очищають волосся і шкіру голови;
термальна вода Ур'яж заспокоює та пом'якшує шкіру, відновлює комфорт;
комплекс TLR2-REGUL знімає запалення і свербіння шкіри голови;
пироктон оламин має протигрибкову дію;
екстракт едельвейсу живить і пом'якшує шкіру, захищає від окисного стресу;
екстракт квіток гібіскусу зміцнює волосся, оздоровлює шкіру голови;
лактат цинку має себорегулювальну дію;
фитосфингозин — протизапальний і протимікробний компонент.
без мыла
без парабенів
гіпоалергенно
Як діє?

Шампунь із легкою консистенцією мусу живить і пом'якшує шкіру, робить волосся шовковистим на дотик завдяки термальній воді з французьких Альп і екстракту едельвейса в складі. Піроктон оламін пригнічує життєдіяльність патогенної мікрофлори — однієї з причин появи лупи. Засіб надає заспокійливу та відновлювальну дії, ідеально підходить для чутливої, схильної до запалень шкіри.

Б'юті- поради

Поєднуйте шампунь із незмивним заспокійливим лосьйоном DS Hair цього ж бренда для комплексного догляду, запобігання появі лупи, свербіння та стягнення.

Результат
Після використання шампуню волосся стає свіжим, блискучим і слухняним. Позбавляє свербіння шкіри голови за підвищеної чутливості після миття. Легке розчісування.

Спосіб застосування
Необхідно видавити невелику кількість засобу на вологе волосся, масажними рухами спінити, потім ретельно змити водою. У разі потрапляння в очі рясно промити чистою водою.

Курс застосування    Підходить для щоденного використання.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Білий

Схожі товари