Всі категорії
Додати товар

Набір для пошкодженого волосся з кератином envie luxury keratin

1010 грн
Опис

Набір Envie Luxury Keratin шампунь та маска для пошкодженого волосся з кератином 2 х 250 мл

Luxury – це кератинова лінійка від італійського бренду Envie, яка має оновлену формулу. Її засоби містять велику кількість активних інгредієнтів, які допоможуть зберегти волосся гладеньким, шовковистим і сильним.

У набір входять:

Шампунь з кератином Envie Luxury Keratin Shampoo.

Капілярна маска Envie Luxury Keratin Mask з кератином.

Шампунь з кератином Luxury Keratin Shampoo від Envie для пошкодженого волосся забезпечує якісне, і, в той же час, делікатне очищення шкіри голови та волосся, яке піддавалося будь-яким хімічним процедурам, а також часто стикається з плойкою, праскою або феном. Засіб дарує довготривалу свіжість та зберігає колір волосся.

Капілярна маска Envie Luxury Keratin Mask розроблена спеціально для відновлення слабкого, ламкого та хімічно пошкодженого волосся.

Використання маски запобігає появі посічених кінчиків, ущільнює волосся, глибоко зволожує і робить його шовковистим. Колірні пігменти у волосяних стрижнях захищені від вимивання.

Кератин у складі засобів проникає в глибинні шари волосяного стрижня, регенерує його пошкоджені ділянки і надає м'якості кутикулі, завдяки чому вона стає еластичною та розгладженою, щільно запечатує фарбуючі пігменти і вологу всередині волосків.

Застосування:

Вимийте волосся із шампунем Envie Luxury Keratin Shampoo.

Підсушіть волосся за допомогою рушника та нанесіть необхідну кількість маски Envie Luxury Keratin Mask.

Розподіліть по волоссю, добре спіньте. Після цього рясно промийте водою.

Висушіть і укладіть зручним для вас способом

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Бузковий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
250 мл