Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Шампунь №2 для сухого, фарбованого та пошкодженого волосся sim sensitive system 4...

620 грн
Опис

Регулярне фарбування волосся, використання гарячого фена та стайлерів, тривале перебування на сонці – все це призводить до сухості волосся та шкіри голови, особливо якщо нехтувати засобами з SPF.

Шампунь №2 серії System 4 створений для відновлення та зволоження сухого, пошкодженого та фарбованого волосся. Розроблений на основі кокосової олії, він дбайливо очищає шкіру голови та волосся. Лікувальні екстракти розмарину та ментолу з легкістю усувають подразнення. Шампунь №2 може використовуватися як догляд при дерматитах (псоріазах та нейродермітах).

ЗАСТОСУВАННЯ:
Нанесіть шампунь на вологе волосся і спіньте, злегка масажуючи шкіру голови протягом 2-3 хвилин. Змийте шампунь. За потреби повторіть.

Для відновлення дуже сухого волосся рекомендується нанести на вологе волосся бальзам H, і залишити його 5-10 хвилин.

При сухій лупі, свербіння та роздратованій шкірі голови, вимийте волосся шампунем №2, а потім нанесіть бальзам Н на шкіру голови, як маску. Бальзам H - єдиний бальзам, який дозволяється наносити на шкіру голови. Він м'яко глибоко зволожує шкіру, прибирає лупу, знімає подразнення та свербіж.

Для дуже пошкодженого волосся рекомендується комплексний підхід. Після миття волосся шампунем №2 підсушіть волосся рушником і нанесіть Спрей R по всій довжині волосся. Не змивайте і нанесіть поверх бальзам H. Залиште на 10 хвилин. Змийте. Висушіть волосся так, як ви звикли

Стан: Новий
Колір:
  • Бордовий
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize