Всі категорії
Додати товар

Комплекс від випадіння волосся dr.tuna шампунь+маска +концентрат

850 грн
Опис

ВТОМИЛИСЯ БОРОТИСЬ З ВИПАДІННЯМ ВОЛОССЯ???

Лікувальна серія з екстрактом часнику від Dr.C.Tuna, допоможе Вам побороти цю проблему.
Вже через 2-3 тижні ви побачите ефект - волося почне менше випадате, почне рости нове волосся, і астаре почне зміцнюватись.

Завдяки комплексу Капіксилу і забагаченому екстрактом часника волосся живиться і відновлюється його пошкоджена структура.
І при цьому волосся не буде пахнути часником.

Щоб мати максимальний ефект потрібно використовувати всю серію, а саме:

- Шампунь 225мл. -109 грнАбо 500мл.-159 грн
Реанімує пошкоджене волосся і живить його, обволікаючи кожну волосинку. При регулярному використанні зміцнює посічене волосся, запобігає появі лупи і надає йому блиску та здорового вигляду. Шампунь сприяє посиленому росту волосся та його відновленню. Екстракт часнику живить і зміцнює волосся. Регулярне застосування шампуню допоможе зробити волосся привабливим і здоровим.

- Маска для волосся 200мл.-189 грн
Активні компоненти маски відновлюють структуру стрижнів волосся, зміцнюють волосяні фолікули та стимулюють зростання здорового волосся. Маска позитивно впливає на шкіру голови, оскільки стимулює регенерацію клітин, нормалізує кровообіг. Також засіб контролює вироблення шкірного сала, проводить профілактику появи лупи.

- Концентрат часникової олії для волосся 30мл.-309 грн
Концентрат часникової олії забезпечує ідеальний догляд за слабким і ламким волоссям. Він також збагачений мигдальною та соняшниковою олією, мінералами та вітаміном Е. Концентрат стимулює регенерацію волосяних фолікулів, тим самим сприяє швидкому росту здорового, сильного волосся.

Бажаєте замовити ? пишіть + в коментарі або в приватні повідомлення.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
20svitlana
20svitlana
Супер-продавець
Коломия
85% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?