Всі категорії
Додати товар

7шт пробників шампуню для глибокого очищення шкіри голови з пробіотиками masil 5...

150 грн
Опис

Ціна за 7шт пробників по 8мл

Шампунь для глибокого очищення шкіри голови з пробіотиками Masil 5 Probiotics Scalp Scaling Shampoo ретельно видаляє всі види забруднень, відлущує ороговілі клітини та нормалізує роботу сальних залоз. Відновлює оптимальний водно-ліпідний баланс, попереджає появу лупи та зменшує жирність шкіри. Ексклюзивна формула розроблена на основі лікарських рослин ботанічних масел. Активні інгредієнти позитивно впливають не тільки на волосяний, але і на шкірний покрив голови. щільних мікропухирців ніжно та ефективно промивають шкіру голови, усуне свербіж, подразнення, полегшить проблеми пов'язані з проблемами шкіри голови. Містить тільки натуральні інгредієнти, шампунь без силікону. Шампунь приємно освіжає шкіру і легко змивається водою, не залишаючи сухості. Зміцнює волосяні цибулини, прискорює ріст волосся, попереджає ламкість і випадання.

Підходить для всіх типів волосся, особливо для жирних біля коріння та ослаблених. Регулярне використання засобу зробить кожен волосок сяючим, здоровим і м'яким.

✅Спосіб застосування: нанесіть шампунь на вологі чисті волосся і шкіру голови, м'яко помасажуйте 2-3 хвилини і ретельно змийте теплою водою.

✔️Об'єм: 8 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
8 мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?