Всі категорії
Додати товар

Відновлюючий кератиновий шампунь для волосся raywell after color

795 грн
Опис

Купуючи у нас, Ви отримуєте лише якісну оригінальну продукцію. 
Остерігайтесь підробок, бережіть своє здоровья!
 
1000 ml
 
Шампунь Raywell After Color (країна-виробник – Італія) розроблений спеціально для фарбованого волосся, а також для волосся після хімічної дії (випрямлення або завивка). Продукт дбайливо очищає шкіру голови та локони від забруднень, насичує волосся корисними компонентами, має кондиціонуючий та дезодоруючий ефект. Завдяки активній формулі шампуню структура волосся ущільнюється, вони стають еластичнішими, не ламаються і не плутаються.
Тип волосся: фарбоване, пошкоджене.
Склад шампуню Raywell After Color збагачений:
Кератином рослинного походження, який легко проникає в структуру волосся і відновлює його цілісність. В результаті локони стають м'якшими, набувають гладкості і шовковистості, перестають обламуватися під час укладання. Посічені кінчики запечатуються.
Олією аргани, яка оновлює структуру пошкодженого волосся, усуває пухнастість і надає здорового блиску; кожна волосинка отримує легку захисну плівку, що нейтралізує термічну та ультрафіолетову дію, що сприяє захисту кольору фарбованого волосся.
Застосування: Спінити 10-15 мл шампуню в долонях і нанести масажними рухами на мокре волосся. Розподілити піну по всій довжині. Добре промити водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
Об'єм:
1 л

Схожі товари