Всі категорії
Додати товар

Пінка для душу bilou

215 грн
Опис

Пінка Bilou Sweet Popcorn пахне так чудово солодко, як свіжоспечений попкорн. Аромат залишиться на вашій шкірі на весь день і точно змусить вас відмовитись раз і назавжди від звичних гелів для душу.

Пінка має повітряну, ультрам'яку та пухнасту текстуру, легко розподіляється по шкірі і не зісковзує з неї. Розкішна формула на основі олії солодкого мигдалю, авокадо та соку алое віра забезпечує делікатне та глибоке очищення, а також одночасно поживну та зволожуючу дію. Після прийняття ванни з цим засобом шкіра стає м'якою, шовковистою та сяючою, без натяку на сухість чи стягнутість. Чудово підходить для будь-якого типу шкіри. Навіть для людей з чутливою та проблемною шкірою, адже у складі засобу немає шкідливих хімічних компонентів. Не містить компонентів тваринного походження та не тестовано на тваринах!

Сухий шампунь Bilou Fancy Berry 200 мл
Незвичайне поєднання ароматів полуниці та кокосових вершків не залишить Вас байдужою! Просто розпорошіть сухий шампунь Fancy Berry на відстані 20 см від волосся та відчуйте його переваги особисто!

Чому варто купити сухий шампунь від Bilou:
Містить рисовий крохмаль у оптимальній концентрації, який здатний швидко та ефективно увібрати надлишки себуму з волосся.
Після використання шампуню волосся стане чистим і охайним за декілька секунд.
Замінює повноцінне миття голови в умовах нестачі часу або в дорозі.
Не залишає білого нальоту, тому підходить для будь-якого кольору волосся.
Дарує свіжість та неймовірний аромат полуниці з вершками.
Волосся стає шовковистим та легко піддається розчісуванню.

Ціна - 275 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 200мл
Продавець
koval_kje
koval_kje
Запоріжжя
Була