Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Набор для волосся лайм-м'ята top beauty

590 грн
Опис

Набір для догляду за волоссям від Top Beauty забезпечить якісне очищення шкіри голови та інтенсивне відновлення волосся. Висока концентрація натуральних активних компонентів робить догляд професійним і дбайливим.

Склад набору:

🌱 Шампунь для глибокого очищення шкіри голови «М‘ята -Лайм» . Олія м'яти та кератин забезпечують необхідне живлення .
Глибоко очищає шкіру від усіх видів забруднень.
Прохолодний м'ятний шампунь містить унікальну суміш з олій та рослинних екстрактів, які зменшують свербіж та печіння, при цьому балансуючи рН шкіри голови.
Підійде для усіх видів волосся .

🏷Ціна 190 грн

🌱 Кондиціонер для волосся М’ята -Лайм допоможе ефективно відновити волосся. Ніжна консистенція і приємний аромат роблять догляд за волоссям справжнім задоволенням. Кондиціонер допомагає утримати в волоссі вологу, полегшує розчісування, забезпечує блиск, створює захисне покриття.

🏷 Ціна 190 грн

🌱 Глибокоочисний скраб для шкіри голови з ментолом та олією м'яти призначений для очищення шкіри голови, покращення кисневого обміну у волосяних цибулинах та стимуляції росту волосся. Скраб регулює роботу сальних залоз та усуває лупу. Зменшує лущення та подразнення шкіри голови. Результат - волосся здорове, блискуче, свіже і об'ємне, піднесене біля коріння.

🏷 Ціна 210 грн.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Синій
Розмір:
  • Другой
Продавець
mi_xa_shop.ua
mi_xa_shop.ua
Новомосковськ
94% виконаних замовлень
Була