Всі категорії
Додати товар

Щампунь, кондиціонер і маска kleral system macadamia

170 грн
Опис

Красиве, доглянуте волосся з розкішним блиском - саме про це мріє більшість жінок😍
Адже саме гарна зачіска надає образу жінки особливого шарму і чарівності.

Італійська косметична лінія ****** ****** розробила серію засобів на основі олії макадамії:

🤎Зволожувальний шампунь ****** ****** **** Di ********* ********* ******* підсилює колір і надає волоссю здорового кольору і сяйва. Завдяки застосуванню інноваційних технологій шампунь розгладжує поверхневі лусочки волосся, фіксує колір і надає кучерям розкішного блиску. Крім того, засіб полегшує розчісування і підвищує стійкість укладання, не роблячи волосся важким.

Ціна: 150 мл - 170 грн, 500 мл - 570 грн, 1000 мл - 700грн

🤎Маска-шовк з олією макадамії, спеціально розроблена для сухого і пошкодженого волосся. До складу засобу входять цінні натуральні речовини, які ефективно відновлюють волосся від коренів до самих кінчиків: олія макадамії, ефірні олії, витяжки рослин.
Маска зволожує і живить волосся, заспокоює шкіру голови. Якщо у вас сухе, ламке і зневоднене волосся, засіб **** Di ********* ***** **** чудово підійде вам💦

Ціна: 150 мл - 180 грн, 500 мл - 600 грн,
1000 мл - 850 грн

🤎Зволожувальний кондиціонер з олією макадамії ****** ****** **** Di ********* ************ *********** на основі протеїнів і вітамінів розроблений спеціально для сухого і ослабленого волосся. Засіб ефективно відновлює волосся, зміцнюючи, живлячи та зволожуючи його. Комплекс зволожувальних компонентів блокує дію ферментів, які викликають випадання волосся, сприяє посиленню кровопостачання і живлення волосяних цибулин. Кондиціонер повертає волоссю силу і блиск, оновлює і оздоровлює його. Засіб легко змивається, роблячи волосся м'яким і блискучим.

Ціна: 500 мл - 600 грн, 1000 мл - 700грн

Пишіть у пп, є інста, зробимо знижку

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Білий
Розмір:
  • 150мл
Продавець
vvvvvvcccc
vvvvvvcccc
Львів
100% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?