Всі категорії
Додати товар

Серія з маслом макадамії bingo hair cosmetic clever m-use шампунь маска сировотка

590 грн
Опис

Серія з маслом макадамії Bingo Hair Cosmetic Clever M-use

💚 Шампунь для волосся з олією Макадамії - Bingo Hair Cosmetic Clever M-use Shampoo

Збагачений комплексом керамідів, натуральною олією макадамії та екстрактом ягід асаї. М'яко та дбайливо очищає шкіру голови та волосся. Олія макадамії сприяє зростанню здорового волосся, перешкоджає їх випаданню, бореться з сухістю шкіри голови, а також живить і відновлює пошкоджене, знебарвлене, пофарбоване, сухе і ламке волосся.

Кераміди та екстракт ягід асаї ідеально доповнюють формулу шампуню, сприяючи покращенню стану волосся. Шампунь зволожує та розгладжує волосся, надає йому м'якість, еластичність, блиск та життєву силу. Не містить лауретсульфату натрію.
🏷️1000мл/590грн

💚 Маска для волосся з олією макадамії

Формула маски містить комплекс натуральних олій, що глибоко живить та відновлює структуру волосся. Олія макадамії сприяє оновленню, реконструкції та запобігає сухості, а також допомагає відновити пошкоджене, пофарбоване волосся із сухими понівеченими кінчиками. Олія ши живить волосся, стимулює його регенерацію та має антиоксидантні, захисні властивості. Олія мафури та екстракт ягід асаї підсилюють дію інших компонентів, надаючи пом’якшувальну, кондиціонувальну, розгладжувальну дію. Комплекс керамідів сприяє покращенню стану волосся, його еластичності та легкому розчісуванню.
🏷️500мл/570грн

💚 Сироватка для волосся з олією макадамії

Суміш активних компонентів засобу інтенсивно живить сухе, ламке та пошкоджене волосся, відновлює його природний блиск та еластичність. Олія макадамії запобігає сухості, а також сприяє оновленню волосся. Комплекс керамідів покращує текстуру, надає пасмам м’якість та полегшує розчісування. Забезпечує термозахист, оберігає волосся від високих температур стайлерів та агресивного впливу навколишнього середовища. Волосся зволожене, розгладжене та сяюче без ефекту обтяження. Підходить для нормального та тонкого волосся.
🏷️115мл/590грн

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • 500мл
Об'єм:
500 мл 1 л
Продавець
liliabela
liliabela
Супер-продавець
Кривий Ріг
83% виконаних замовлень
Була