Всі категорії
Додати товар

Відновлювальний кератиновий шампунь hi keratin reconstructing shampoo, 946 мл

1000 грн
Опис

Відновлювальний кератиновий шампунь CHI Keratin Reconstructing Shampoo — це «швидка допомога» для ослабленого та пошкодженого волосся. У його складі містяться головні компоненти для краси та здоров'я локонів — природний кератин і натуральні олії аргани та жожоба. Їхня дія націлена на глибоке зволоження та живлення волосся на структурному рівні, завдяки чому локони стають блискучими, слухняними та міцними від коренів і до самих кінчиків.
Ще один секрет ефективності CHI Keratin Reconstructing Shampoo — кератиновий комплекс, що входить до його складу, Keratrix, який захищає і відновлює волосся після хімічного завивання, термічної обробки або процедури фарбування.

Спосіб застосування: нанесіть шампунь на вологу шкіру голови. Масажними рухами розподіліть шампунь по волоссю, потім дбайливо змийте. За потреби повторіть процедуру. Нанесіть відповідний засіб для догляду за вашим волоссям. Для досягнення найкращого результату рекомендується використовувати шампунь у комплексі з іншими засобами серії CHI Keratin.

Об'єм: 946 мл
Made in the USA

Товар обміну та поверненню не підлягає.

Відсилання наступного дня після оплати.
В г. Бровары возможен самовывоз!

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Золотистий
Розмір: