Всі категорії
Додати товар

Парфумований безсульфатний протеїновий шампунь lador keratin lpp shampoo (pitta) 350 мл

545 грн
Опис

Парфумований шампунь Keratin LPP Shampoo Pitta – бездоганне й універсальне розв’язання проблем із волоссям: видаляє забруднення та глибоко очищає шкіру голови, заповнює необхідні протеїни для здоров’я волосся, живить і пом’якшує кутикулу волосини.

Він містить натуральний комплекс амінокислот LPP, який робить волосся м’яким і шовковистим без використання силікону.

Крім того, він містить три види білка: колаген, рослинний білок і білок шовку, які зміцнюють і відновлюють волосся, роблячи його сильнішим, здоровішим і більш блискучим.

Верхні ноти: апельсин, мандарин, лимон, кокос.
Середні ноти: жасмин, евкаліпт, троянда.
Базові ноти: амбра, мускус, сандалове дерево, кедрове дерево, ваніль.

Основні інгредієнти:

Гідролізований шовк – це протеїн, гідролізований із шовкових волокон, що володіє зволожуючими та розгладжуючими волосся властивостями. Покращує текстуру волосся, роблячи його м’яким і блискучим. Протеїни шовку діють як захисне покриття на волоссі та зменшують шкідливий вплив тепла та інших зовнішніх факторів на нього.

Гіалуронат натрію – потужний зволожувальний активний інгредієнт, що отримується з гіалуронової кислоти. Він здатний утримувати велику кількість води, що в 1000 разів перевищує його вагу, що допомагає зберегти вологу й об’єм волосся.

Зеїн – натуральний білок, який отримують із кукурудзи, має зволожувальні та захисні властивості. Він діє як захисний шар на волоссі, запобігаючи пошкодженням, спричиненими зовнішніми факторами.

Кератин – білок, який зміцнює та відновлює волосся. Він також допомагає поліпшити текстуру і блиск волосся, надаючи йому здорового та яскравого вигляду.

Олія насіння камелії японської – легка олія, яка зволожує та захищає волосся, не обтяжуючи його. Вона багата на антиоксиданти й допомагає запобігти пошкодженням, спричиненими стресовими факторами довкілля.

Спосіб застосування:

Нанесіть засіб на вологе волосся, спіньте, помасажуйте шкіру голови, потім змийте теплою водою

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари