Всі категорії
Додати товар

Шампунь для фарбованого та пошкодженого волосся you look professional color shampoo 1000 мл

380 грн
Опис

Волосся після фарбування вимагає особливо дбайливого піклування, оскільки вплив навіть самої фарби, що щадить, послаблює волосся і стає причиною їх крихкості. Щоб відновити своє волосся після чергового фарбування і зберегти його силу, слід регулярно користуватися чудовим шампунем Color – догляд за фарбованим і пошкодженим волоссям “You look Professional”.

Шампунь Color – догляд за фарбованим і пошкодженим волоссям – чудовий шампунь, що є явним фаворитом у стилістів. Його дію на фарбоване волосся неможливо переоцінити.

Завдяки дорогим властивостям кератину та арганової олії шампунь відновлює, регенерує та захищає ваше волосся.

Кератин і екстракт соняшника відновлюють ушкоджене волосся, зміцнюють і глибоко зволожують, вигладжують лусочки волосся, роблячи його шовковистим і блискучим.

В результаті постійного застосування шампуню Color – догляд за фарбованим і пошкодженим волоссям “You look Professional” волоссю повертається їх природна еластичність, вони знову стають м’якими і шовковистими. Ніжна, ароматна піна шампуню м’яко очистить волосся, подарує їм силу та здоровий вигляд, сяйво та блиск, наситить життєвою енергією. М’яке, шовковисте, еластичне — ваше волосся сяє ідеальним кольором і вражає своєю красою.

Спосіб застосування: нанести на вологе волосся, промасувати до утворення піни, залишити діяти на кілька хвилин. Ретельно змити водою. За необхідності повторити нанесення, змити. Використовувати 2 рази на тиждень.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
Об'єм:
1 л

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?