Всі категорії
Додати товар

Шампунь та маска для волосся thalia турція

135 грн
Опис

За два засоби 135 грн

1. Шампунь для нормального волосся з фітокомплексом та кропивою THALIA, 300 мл
3-4 рази використовувала


Шампунь, що містить запатентований активний фітокомплекс AHL з 24 натуральних рослинних екстрактів, глибоко очищає волосся, запобігає випаданню, а також лікує та відновлює пасма, пошкоджені умовами навколишнього середовища. Завдяки спеціально розробленому міксу сполук дягиля, кропиви, зеленого чаю та екстракту насіння гарбуза ефективно борються з випаданням волосся, усуваючи причину проблеми. Ромашка, хна, розмарин та протеїни пшениці сприяють покращенню структури волосся, дарують йому сяйво та здоровий блиск. Комбінація пантенолу та екстрактів рослин відновлює природний водний баланс, надає волоссю об'єм та сяйво. Завдяки pH 5.5 дбає про шкіру голови, знімаючи роздратування.
2. Маска для волосся зволожуюча з аргановим маслом THALIA, 175 мл
Використано до 20%
З активною живильною маскою THALIA, насиченою органічними оліями аргани та макадамії, ефект помітний вже через 5 хвилин застосування. А при постійному використанні результати дійсно вражають: завжди здорове, живе та слухняне волосся!
Маска для глибокого зволоження багата рослинними екстрактами та оліями, чудово регенерує волосся будь-якого типу, зміцнює його, захищаючи від ламкості, а також відновлюючи натуральний блиск. Фітокомплекс АНL з 24 натуральних рослинних компонентів є дуже ефективним у боротьбі з випаданням волосся та забезпечує дбайливий догляд. Не містить парафінових олій та парабенів.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • 250мл
Об'єм:
250 мл
Продавець
vik_tori
vik_tori
Супер-продавець
Київ
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари