Всі категорії
Додати товар

Шампунь, бальзам та спрей для блондинок, з антижовтим ефектом

650 грн
Опис

Шампунь- на найвищому рівні справляється зі своїми основними обов'язками, водночас живлячи, зволожуючи та захищаючи вимогливі пасма від негативного впливу зовнішніх чинників. Ароматний засіб запобігає вимиванню та вигоранню пігменту, незалежно від його походження, делікатно вирівнює колір, усуває плями та різкі переходи, прикрашає зачіску легкістю природного блиску.

Бальзам - розроблений для збереження та покращення чистоти світлого волосся незалежно від того, натуральне воно чи пофарбоване. Цей бальзам запобігає сухості, ламкості та втраті вологи, а фіолетовий пігмент нейтралізує небажані жовті та теплі відтінки для яскравого платинового покриття. Збагачений основними інгредієнтами, цей відтінковий бальзам живить і зміцнює структуру волосся, розгладжує та надає здоровий блиск для ідеального повсякденного образу.

Спрей - підвищує насиченість пігменту, посилює природне сяйво волосся, водночас забезпечуючи йому досконалий догляд. Засіб легкої консистенції містить рослинний біоелексир, що сприяє живленню, зволоженню, відновленню і зміцненню пасом від коренів до кінчиків.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари