Всі категорії
Додати товар

Kaaral к05 sulphur cream shampoo — спеціалізований трихологічний крем-шампунь на основі сірки

500 грн
Опис

Kaaral К05 Sulphur Cream Shampoo — Спеціалізований трихологічний крем-шампунь на основі сірки.Дуже часто краси та здоров'ю волосся і шкірного покриву голови заважають такі проблеми, як свербіж і лущення різної природи, зокрема й через паразити, що виникли. У цьому разі дуже важливо підібрати професійний ефективний засіб, який буде боротися з причинами цих проблем.

Саме таким є спеціальний трихологічний шампунь К05 Shampoo від популярного косметичного бренда Каарал з Італії, який має у своєму складі високу концентрацію сірки. Як антиоксидант природного походження, сірка позитивно діє на стан пасом — захищає від згубної дії шкідливих чинників оточення, добре зміцнює структуру волосся, роблячи його шовковистим, гладким і блискучим.

Завдяки шампуню ви позбудетеся постійних запалень і подразнень шкіри голови, вас не турбуватимуть різні дерматити та проблеми псоріатичного характеру. К05 Shampoo добре зволожує сухий епідерміс і відновлює його баланс. Ви насолоджуватиметеся доглянутим, гарним волоссям.

Спосіб застосування: використовувати 1-2 рази на тиждень у формі ванни для волосся. Масажними рухами нанести на вологе волосся до утворення піни. Залишити на волоссі та шкірі впродовж 5-10 хвилин. Змити водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
Розмір:
  • 200мл
Продавець
parfu...
parfumsviktoria
Супер-продавець
Дніпро
88% виконаних замовлень
Була

Схожі товари