Всі категорії
Додати товар

Набір soika: шампунь, бальзам, спрей, дзеркальна вода зміцнення та об'єм к. 10419

520 грн
Опис

Набір від бренду SOIKA подбає про ваше волосся, значно покращить його стан і зовнішній вигляд, надасть гарного здорового блиску. Засоби підходять для всіх типів волосся. 

Склад набору:

1) М'який шампунь (300 мл) 

Завдяки нейтральному рівню pH 5,2 ( pH шкіри людини 5,5) шампунь делікатно очищує шкіру голови та волосся, не пошкоджуючи захисний шар шкіри та не травмуючи волосся.

2) Кондиціонуючий бальзам (200 мл)

Кондиціонуючий бальзам SOIKA з гідролатами гаммамелісу, арніки й вітамінами.
Вітамінний комплекс з гідролатами гамамелісу та арніки активно відновлює та зволожує волосся. Позбавляє від тьмяності, сухості, надмірної пухнастості й перешкоджає появі посічених кінчиків.

3) Спрей-термозахист "термо міст" (200 мл)

Thermo Mist PRO забезпечить максимальний захист для волосся з SPF 20. Продукт призначений для догляду та захисту фарбованого й натурального волосся не лише від гарячого повітря, високих температур приборів для укладки, а також  від ультрафіолетового випромінювання

4) Дзеркальна вода "Зміцнення та об'єм" (200 мл)

 Express Elixir PRO для волосся  реконструкція та зволоження. Ультрасяюче  волосся з ефектом ламінування за 10 секунд. Продукт призначений   для догляду за фарбованим та натуральним волоссям. Миттєво  потрапляє та вбудовується в структуру волосся, створюючи безумовну гладкість та сяяння без обтяження.
Доставка:
Предоплата на карту.
Доставка Новою або Укрпоштою.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари