Всі категорії
Додати товар

Набір для догляду за волоссям з олією марули bogenia professional hair marula oil 6в1

1490 грн -7% 1399 грн
Опис

Волосся як після САЛОНУ😍
Так, це можливо з професійним доглядом від Bogenia❣️

Набір з олією марули подарує вашому волоссю розкішний догляд😍
▫️Набір підходить для догляду за всіма видами волосся.
▫️Всі засоби з набору не містять парабенів.

В наборі 6 професійних засоба:
1️⃣Професійний шампунь для волосся з олією марули одразу перетворюється на пишну піну і змиває усі забруднення. Завдяки активним компонентам засіб не пересушує волосся, а зволожує його, наповнює блиском і силою .

2️⃣Професійний зволожуючий кондиціонер. Допомагає пом’якшити волоски і закрити лусочки після миття. Він прибирає жорсткість, ламкість і полегшує розчісування .

3️⃣ Маска для волосся з олією марули виготовлена для дбайливого догляду за волоссям. Активні компоненти ретельно живлять, зволожують локони, надають дзеркальну гладкість і природний блиск. Після застосування маски ви насолоджуватиметеся об’ємним, гладким і шовковистим волоссям!

4️⃣Професійний термозахисний спрей для волосся з олією марули. Має невагому консистенцію, завдяки чому легко розподіляється по волоссю, не обтяжує його і при цьому утворює надійну захисну плівку .

5️⃣Професійна олія марули для волосся наповнить волосся блиском і силою.

6️⃣ Інтенсивний відновлюючий спрей 12в1 чудово відновлює пошкоджений ліпідний шар волосся і в сукупності з усіма компонентами забезпечує виконання 12 необхідних для волосся функцій.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари