Всі категорії
Додати товар

Daeng gi meo ri vitalizing shampoo

700 грн -8% 650 грн
Опис

Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Shampoo - це шампунь, що інтенсивно відновлює, який містить натуральні інгредієнти, такі як екстракти з коренів гінкго білоба, женьшеню, сливи та інших трав. Ці інгредієнти допомагають відновити пошкоджене волосся, зміцнити його коріння, збільшити обсяг і надати їм здорового вигляду. Шампунь не містить сульфатів, парабенів та штучних барвників, тому він м’який і не дратує шкіру голови.

Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Treatment - це регенеруючий інтенсивний кондиціонер, який збагачений натуральними інгредієнтами, що живлять волосся зсередини, зволожують і відновлюють їх структуру. Кондиціонер глибоко проникає в структуру волосся, зволожує його, надає м’якості та блиску, а також допомагає відновити пошкоджене волосся.

За допомогою набору ви зможете добитися здорового, красивого і сильного волосся за короткий час. Цей набір підходить для всіх типів волосся, у тому числі для тих, хто має проблеми з випаданням волосся або сухістю шкіри голови. Набір не містить шкідливих хімічних компонентів, тому він є безпечним для щоденного використання.
Ціна : 500 мл шампунь 750 грн
500 мл кондиціонер 750 грн
Набір : 1350
Виробник : південна Корея

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 500мл
Продавець
amg25
amg25
Супер-продавець
Київ
87% виконаних замовлень
Була

Схожі товари