Всі категорії
Додати товар

Шампунь імбирне відновлення для виснаженого та тонкого волосся

186 грн
Опис

В Азії корінь імбиру вважається «вогненною» спецією, яка зігріває, стимулює обмін речовин і забезпечує детокс-ефект. Терпкий аромат рослини забезпечується ефірною олією у її складі, тоді як пекучий смак імбирному кореню надає фенолоподібна речовина – гінгерол. Саме цей унікальний компонент заряджає клітини шкіри життєвою енергією, сприяє покращенню кровообігу та створює ефект зігрівання зсередини. Ці властивості з успіхом застосовуються в шампунях і засобах догляду за волоссям. Адже коли кров нормально надходить до шкіри голови, фолікули отримують більше кисню та поживних речовин, внаслідок цього стимулюється їх розвиток і зростання здорового та міцного волосся. Саме на основі імбирного екстракту Ароматика розробила серію засобів, які дозволяють зміцнити та пришвидшити ріст волосся, роблячи його більш життєздатним.

Шампунь «Імбірний»/«Ginger» Ароматика м'яко та ефективно очищає шкіру голови та волосся, а також добре доглядає за пошкодженим волоссям. Натуральні рослинні екстракти кореня імбиру та амли зміцнюють коріння волосся, роблять локони сильнішими та здоровішими, активно борються з випаданням волосся. Формула засобу посилена аргановою оліює, яке добре живить і зволожує волосся, захищає його від пошкоджень. Після застосування імбирного шампуню волосся стає м'яким, еластичним і блискучим. Підходить для всіх типів волосся та щоденного застосування.

Для забезпечення комплексного догляду за волоссям та шкірою голови скористайтеся й іншим продуктом серії – кондиціонером «Імбірний».

Призначення: для догляду за волоссям і шкірою голови.

Активні інгредієнти: екстракти кореня імбиру, амли, розмарину, арганова олія.

Дія: очищення, живлення, зміцнення, стимуляція росту, проти випадання волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Жовтий
Розмір:
  • 300мл
Об'єм:
300 мл