Всі категорії
Додати товар

Набір для волосся з маски для волосся та шампуню masil 38 seconds salon hair set

920 грн
Опис

Маска для волосся створює салонний ефект за 8 секунд використання. Здійснює професійний догляд за волоссям. Відмінно зміцнює волосся від коренів до самих кінчиків, дозволяючи оздоровити навіть найушкодженіше волосся.

Відновлюючий шампунь з амінокислотами глибоко зволожує волосся, не обтяжуючи його, надає блиску, здорового вигляду і сприяє поліпшенню росту волосся. Шампунь живить волосся, усуває випадання, забезпечує гладкість та шовковистість.

Основні компоненти:

Екстракт лаванди – заспокоює шкіру голови, робить локони слухняними, полегшує розчісування. Незамінний у боротьбі з випаданням волосся, оскільки значно покращує кровообіг епідермісу голови. Чудово пом'якшує і живить волосся, позбавляє лупи.
Кераміди - швидко відновлюють зовнішню оболонку волосся, і підвищують його міцність. Запобігають стоншенню волосся, і роблять його більш слухняним при розчісуванні та укладанні.
Кератин - цей білок є основною частиною структури волосся, і тому регулярно негативно впливає на агресивні хімічні речовини, що містяться в фарбі для волосся. Кератин надає волоссю форму і безпосередньо відповідає за ступінь випрямлення. Кератин ефективно зв'язує воду та є потужним зволожувачем. Цей компонент відновлює волосся і надає їм шовковистості.
Колаген - заповнює пошкоджені ділянки волосся, відновлює та ущільнює його структуру, розгладжує кератинові лусочки. Зміцнює волосся, повертає їм природну силу, здоров'я та енергію.
Олія макадамії - пом'якшує волосся по всій довжині, надає потужну лікувальну та відновлюючу дію на структуру волосся, відновлює їх, робить більш пружними та еластичними.
Протеїни шовку – допомагають утримувати вологу у волоссі, стимулюють синтез колагену. Надають волоссю шовковисту м'якість, природну гладкість і еластичність, роблять волосся слухняним, полегшують розчісування, сприяють укладанню та збереженню зачіски, захищають волосся від ультрафіолетового світла.

Спосіб застосування:

Крок 1. Нанести шампунь на вологу шкіру голови, помасажуй 1-2 хвилини і змий водою.

Крок 2. Розвести маску з теплою водою у пропорції 1:1 (наприклад, 10 мл води на 10 мл маски). Перемішайте склад та нанесіть на довжину волосся. Для видимого ефекту достатньо тримати масу 8 секунд, але можна залишити засіб на волоссі до 5 хвилин. Потім змити.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой