Всі категорії
Додати товар

Chi infra набір шампунь та кондиціонер по 355 ml

950 грн
Опис

CHI Infra - це перша лінія, яка використовує Кераміку CHI 44 - Катіонний Зволожуючий Взаємозв'язок. Забезпечує зволоження і живлення волосся зсередини. Воно стає здоровим, рухливим і блискучим. В основі дії системи запатентована технологія Cationic Hydration Interlink (Катіонний Зволожуючий Взаємозв'язок) : амінокислоти шовку глибоко проникають в структуру волосся і міцно утримуються всередині, відновлюють і забезпечують неперевершене зволоження, силу і еластичність.

Шампунь CHI Infra Shampoo дуже м'яко впливає на волосся, дбайливо змиваючи забруднення, сприяє максимальному очищенню і зволоженню волосся.

Застосування:

Нанести на вологе волосся невелику кількість шампуню CHI Infra Shampoo, помасажувати до появи піни, залишити на кілька хвилин, змити водою. У разі сильного забруднення волосся повторити процедуру.

CHI Infra Treatment ідеально підходить для щоденного застосування, оскільки наявність унікальних компонентів забезпечує захисну і зволожуючу дію. При кожному застосуванні CHI Infra Treatment робить ваше волосся слухняним, шовковистим і надає йому неймовірний природний блиск і чудове сяйво здорового і сильного волосся.

Застосування:

Після миття шампунем нанести кондиціонер CHI Infra Treatment і рівномірно розподілити по волоссю. Для звичайного кондиціонування - залишити на 2 хвилини, для глибокого - обгорнути голову рушником і залишити на 5 хвилин.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 300мл
Об'єм:
300 мл
Продавець
user376713029
LUXY_UA
Київ
60% виконаних замовлень
Була