Всі категорії
Додати товар

Armalla volume shampoo 500ml шампунь для об'єму волосся

900 грн
Опис

Armalla Volume Shampoo 500ml 

Шампунь для об'єму волосся Armalla з марокканським аргановим маслом, завдяки новій формулі надає волоссю дивовижну пишність і пружність. Шампунь професійно змиває забруднення і залишки засобів для укладання, піднімає волосся біля коріння та збільшує природний об'єм. А арганова олія зміцнює волосся, надає їм блиск і м'яку текстуру - їх більше не потрібно ховати в пучок, тепер Ви зможете пишатися чудовим розпущеним волоссям! Ваше волосся стане магнітом для захоплених поглядів!

Пишне і здорове волосся, насичене вітамінами та мікроелементами.

Як використовувати шампунь:

Нанесіть на вологе волосся і м'яко масажуйте біля коріння. Ополосніть. За необхідності процедуру можна повторити. Для найкращого результату, після миття голови шампунем скористайтесь Armalla Hydrating Conditioner 500ml Зволожуючий кондиціонер для волосся.

Склад: Aqua, Disodium Lauroamphodiacetate, Sodium Cocoyl Alaninate, Cocoamidopropyl Betaine, Cocamide Mea, Dimethicone, Polyquaternium-11,Myristamidopropyl Pg-dimonium Chloride Phosphate, Phenoxyethanol, Amodimethicone, Parfum, Benzyl Alcohol, Chlorphenesin, Citric Acid, Argania Spinosa Kernel Oil, Disodium Edta.

Догляд Armalla не має протипоказань - засоби можуть використовуватися вагітними, жінками, що годують, і дітьми будь-якого віку.

Бренд: Armalla 

Країна виробник: Канада

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 500мл
Особливості:
Професійний

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?