Всі категорії
Додати товар

Відновлювальний шампунь або кондиціонер chi «argan oil plus moringa oil»

600 грн
Опис

набір 340+340мл. - 1200грн.
окремо 340мл. - 600грн.
739+739мл. - 1900грн. ,
окремо 739мл. 950грн.

🌞Відновлювальний шампунь «Argan Oil Plus Moringa Oil» поєднує в собі цілющі екзотичні олії, цінні вітаміни, зміцнювальні протеїни і антиоксиданти. Волосся стає ідеально чистимо, пишним, блискучим та зволоженим.

Сухі, тьмяні і пошкоджені пасма оздоровлюються і набувають живого, приємного, бездоганного вигляду. Шампунь CHI омолоджує не тільки волосся, але і шкіру голови, оптимально зволожує її.
Його унікальна природна формула м'яка яко діє на пасма, дбайливо змиває забруднення, активно зміцнює структуру волосся і помітно покращує його зовнішній вигляд.
Шампунь містить дорогоцінні олії арганії і моринги, екстракт лимона, ананаса і винограду, а також рідкий шовк. Такий різноманітний склад «обіцяє» волоссю природний блиск, оптимальну зволоженість, дивовижну гладенькість, шовковистість і чистоту.

🌞 Тьмяне, сплутане, непривабливе волосся? Ситуацію легко виправить цей чудовий відновлювальний кондиціонер «Арганова олія» американського бренду CHI.
Він щедро зволожує, живити цінними поживними речовинами, пом'якшує і омолоджує сухі, тьмяні, пошкоджені пасма.
Цей засіб є джерелом цілющої вологи і життєвої енергії для вашого волосся. Кондиціонер насичує пасма необхідними для їх здорового стану вітамінами і мікроелементами, запобігаючи їх заплутуванню.
Волосся стає блискучим, м'яким яким, дуже гладеньким і слухняним.

Арганова олія зміцнить волосся, сповільнить старіння шкіри голови, захистить волосся від зовнішніх факторів і зробить його слухняним та шовковистим.

Олійка моринги чудово живити волосся, насичує його цінними вітамінами і відновлює.

Рідкий шовк чудово розгладжує пасма, не допускаючи їх зневоднення і посіченості.

Цей живильний відновлювальний кондиціонер підвищує міцність вашого волосся, захищає його від пошкоджень під час перебування на сонці та термоукладання .

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Коричневий
Розмір:
  • Другой